Fabian 21

Fabianinkatu 21

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 21, 00130 Helsinki
Uudistunut Fabian 21 tarjoaa monipuoliset palvelut sekä modernit pääkonttoritason tai hybridityöhön soveltuvat tilat keskeisellä sijainnilla.

Talo on remontoitu kauttaaltaan ja samalla pääsisäänkäynti siirtyi Unioninkadun puolelta Fabianinkatu 21:een, johon valmistui edustava ja näyttävä aulatila. 

Uudistuneet tilat tarjoavat henkilökunnallenne työhyvinvointia tukevan työympäristön, joka on muokattavissa toiveidenne mukaan noin 200 - 3000 neliön toimistoiksi. 

Fabian 21 sijaitsee Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Lähellä ovat merenranta, puistot ja Vanha kauppahalli sekä alueen boutique-hotellit ja huippuravintolat. Kasarmitorilla on myös iso ruokakauppa ja posti. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Katso Fabian 21 -video 

Fabian 21:ssä vastuullisuus on keskeisessä roolissa. Tässä talossa käytetään 100-prosenttisesti tuulivoimasähköä, ja katolle pian asennettava aurinkovoimala tulee tuottamaan uusiutuvaa energiaa ja vähentämään entisestään talon ympäristövaikutuksia. BREEAM In-Use Excellent -tason ympäristösertifikaatti kertoo talon sitoutumisesta kestävään kehitykseen.

 

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Fabian 21 sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 600 metriä ja raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Kiinteistössä toimii uusi tasokas ravintola Scolare sekä lounasravintola Bank. Tapahtumatalo Bankin kautta voi varata myös neuvottelutiloja ja järjestää tapahtumia. Työhyvinvointia tukee talossa toimiva Elixian kuntosali. Fabian 21:n erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, pyöräparkit, talon oma kaupunkipyörä, sähköautojen latauspisteet ja uudistetut sosiaalitilat kannustavat talon käyttäjiä kestävään liikkumiseen.

Pysäköinti

Kiinteistössä on autopaikkoja yhteensä 50 kpl hallissa ja 29 kpl pihalla. Aimo Park Kasarmitorin ja Aimo Park Erottajan pysäköintilaitokset ovat myös lähellä.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 6. kerros

  Toimistotila toiseksi ylimmässä kerroksessa. Muunneltavissa avotilaksi tai erillisiksi toimistohuoneiksi. Tilaratkaisut toiveiden mukaan. Omat terassit itään ja länteen. Oma sauna.
  • Pinta-ala

   2750 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 7. kerros

  Ainutlaatuinen kattohuoneisto, jossa on oma parveke ja ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Soveltuu monitoimitilaksi, joka räätälöidään toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   2336 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  Peruskorjaus ja tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä.
  • Pinta-ala

   1205 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Toimisto jossa on tehokasta tilankäyttöä. Osasta tilaa näkymät Kasarmitorille. Valoaukko keskellä huoneistoa luo ainutlaatuisen valaistuksen.
  • Pinta-ala

   1131 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Toimisto jossa on tehokasta tilankäyttöä. Esteettömät näkymät Kasarmitorille. Valoaukko keskellä huoneistoa luo ainutlaatuisen valaistuksen. Uudistettu sisäänkäynti historiaa huokuvassa rappukäytävässä.
  • Pinta-ala

   628 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Monien mahdollisuuksien toimistotilaa. Tilaratkaisut totutetaan toiveiden mukaan.
  • Pinta-ala

   589 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Avotoimisto jossa tilankäyttö on tehokasta. Valoaukko takaa huoneiston ainutlaatuisen valaistuksen.
  • Pinta-ala

   500 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 4. kerros

  Vapautuu 11/2025; valoisa ja kompakti tila hyvällä pohjalla.
  • Pinta-ala

   248 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 5. kerros

  Vapaana on 33 m2 kokoisia siistejä toimistohuoneita. Tiloissa on kerroksittain yhteinen wc ja keittiötila. Lisäksi ylimmästä kerroksesta löytyy yhteinen kokoustila, jota voi käyttää veloituksetta ja aulapalvelu ja sähköt sisältyvät vuokraan.
  • Pinta-ala

   33 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3. kerros

  Vapaana on 33 m2 kokonen siisti toimistohuone. Tiloissa on kerroksittain yhteinen wc ja keittiötila. Lisäksi ylimmästä kerroksesta löytyy yhteinen kokoustila, jota voi käyttää veloituksetta ja aulapalvelu ja sähköt sisältyvät vuokraan.
  • Pinta-ala

   33 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 6 2750 m2 Vapaa Toimistotila toiseksi ylimmässä kerroksessa. Muunneltavissa avotilaksi tai erillisiksi toimistohuoneiksi. Tilaratkaisut toiveiden mukaan. Omat terassit itään ja länteen. Oma sauna.
Toimistotila 7 2336 m2 Vapaa Ainutlaatuinen kattohuoneisto, jossa on oma parveke ja ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Soveltuu monitoimitilaksi, joka räätälöidään toiveiden mukaan.
Toimistotila 3 1205 m2 Vapaa Peruskorjaus ja tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan. Tilaan on kaksi sisäänkäyntiä.
Toimistotila 5 1131 m2 Vapaa Toimisto jossa on tehokasta tilankäyttöä. Osasta tilaa näkymät Kasarmitorille. Valoaukko keskellä huoneistoa luo ainutlaatuisen valaistuksen.
Toimistotila 5 628 m2 Vapaa Toimisto jossa on tehokasta tilankäyttöä. Esteettömät näkymät Kasarmitorille. Valoaukko keskellä huoneistoa luo ainutlaatuisen valaistuksen. Uudistettu sisäänkäynti historiaa huokuvassa rappukäytävässä.
Toimistotila 4 589 m2 Vapaa Monien mahdollisuuksien toimistotilaa. Tilaratkaisut totutetaan toiveiden mukaan.
Toimistotila 5 500 m2 Vapaa Avotoimisto jossa tilankäyttö on tehokasta. Valoaukko takaa huoneiston ainutlaatuisen valaistuksen.
Toimistotila 4 248 m2 Vapaa Vapautuu 11/2025; valoisa ja kompakti tila hyvällä pohjalla.
Toimistotila 5 33 m2 Vapaa Vapaana on 33 m2 kokoisia siistejä toimistohuoneita. Tiloissa on kerroksittain yhteinen wc ja keittiötila. Lisäksi ylimmästä kerroksesta löytyy yhteinen kokoustila, jota voi käyttää veloituksetta ja aulapalvelu ja sähköt sisältyvät vuokraan.
Toimistotila 3 33 m2 Vapaa Vapaana on 33 m2 kokonen siisti toimistohuone. Tiloissa on kerroksittain yhteinen wc ja keittiötila. Lisäksi ylimmästä kerroksesta löytyy yhteinen kokoustila, jota voi käyttää veloituksetta ja aulapalvelu ja sähköt sisältyvät vuokraan.

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Fabianinkatu 21, 00130 Helsinki