Pieni Roobertinkatu 7, Helsinki, Kaartinkaupunki

Pieni Roobertinkatu 7

Kaartinkaupunki, Pieni Roobertinkatu 7, 00130 Helsinki
Arkkitehti Pekka Hornamon suunnittelema tyylikäs punatiilipintainen toimistokiinteistö Helsingin keskustan rauhallisella arvoalueella.

Helsingin keskustassa sijaitseva Pieni Roobertinkatu 7 on tyylikäs punatiilipintainen toimistokiinteistö, joka sopii hyvin alueen vanhaan rakennuskantaan. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1987.

Kiinteistö sopii hyvin keskustan läheisyyttä ja rauhallista sijaintia arvostavalle yritykselle. Keskeisen sijainnin ansiosta kiinteistölle on erinomaiset yhteydet julkisilla liikennevälineillä ja kaikki keskustan palvelut ovat lähiympäristössä. Esplanadin puistoon ja Kauppatorille on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Svenska Friförsamlingen rf:n rakennuttama kiinteistö sijaitsee Pienen Roobertinkadun ja Korkeavuorenkadun kulmassa, ja eri suuntiin avautuvat ikkunat tuovat runsaasti valoa sisätiloihin. Avarat sisätilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen tarpeiden mukaisesti. Kiinteistössä on yhteensä kahdeksan kerrosta, ja toimistotilat sijaitsevat kuudessa maanpäällisessä kerroksessa.

Alueella on runsaasti ravintoloita, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös kävelymatkan päässä. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Pieni Roobertinkatu 7 sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa Erottajan ja Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Lähimmät raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat Erottajankadulla.

Palvelut

Alueella on runsaasti ravintoloita, hotelleja ja neuvottelukeskuksia.

Pysäköinti

Aimo Park Erottajan pysäköintilaitokset sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Maanalaisessa pohjakerroksessa vuokralaisten käytössä on sosiaalitilat sekä pyöräparkki.

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Pieni Roobertinkatu 7, 00130 Helsinki