MOW

Pieni Roobertinkatu 9

Kaartinkaupunki, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki
MOW tarjoaa joustavia ja valmiiksi kalustettuja työtilaratkaisuja yhden hengen yrityksistä useampien kymmenien henkilöiden tiimeille. Uniikit tilat, aidosti hauska ja rento yhteisö sekä kaiken kattavat palvelut kuuluvat hintaan. 

6-kerroksisessa kiinteistössä löytyy erikokoisia yksityisiä toimistohuoneita ja coworking-tiloja joita voit yhdistellä mielin määrin omien tilatarpeiden mukaan. Turhista neliöistä ei kannata maksaa kuten ei myöskään välillä tyhjänä istuvasta toimistosta. Meillä maksat vain käytöstä.

Kokoustilaakin löytyy runsaasti, jopa 17 neukkarin verran. Puhumattakaan äänieristetyistä puhelinkopeista, joita löytyy peräti 10.

Ja mitä muuta kuuluu pakettiin? Ainakin lyhyet irtisanomisajat, joka torstaiset afterit, riippumatolla varusteltu päikkärihuone, aula- ja postipalvelut, pyöräparkki lukitulla sisäpihalla ja suihkutilat. Sekä luonnollisesti siivous, sähkö, netti, kahvit, teet, viikottaiset hedelmät ja niin paljon popparia kun jaksat syödä.

Lue lisää: MOW.fi

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

10:n raitiovaunupysäkki kulman takana. Bussit, metro ja junat ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Palvelut

Kiinteistössä on cocktailbaari, tapahtumatila ja sauna. Aulahenkilökunta palvelee jäseniä ja vieraita arkisin 8-16.

Pysäköinti

Kadunvarsipysäköinti, Erottajan ja Kasarmitorin Aimo Park. Sisäpihalla on lukittu pyöräparkki.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 50m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   50 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 41-50m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   40 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 31-40m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   30 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 21-30m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   20 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 11-20m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   10 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 3-5 kerros

  Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 4-10m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
  • Pinta-ala

   4 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 3-5 50 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 50m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
Toimistotila 3-5 40 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 41-50m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
Toimistotila 3-5 30 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 31-40m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
Toimistotila 3-5 20 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 21-30m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
Toimistotila 3-5 10 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 11-20m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.
Toimistotila 3-5 4 m2 Vapaa Valoisia, kalustettuja yksityisiä toimistohuoneita koossa 4-10m². Hintaan sisältyy sähkö, netti, siivous, aula- ja postipalvelut, kahvit ja teet sekä popparia rajaton määrä. Käytössä myös 17 kokoustilaa ja 10 äänieristettyä puhelinkoppia, tapahtumatila, sauna ja suihkutilat, lukittu pyöräparkki, 3 keittiötä ja runsaasti yhteistiloja plus paljon muuta.

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki