Korkeavuorenkatu 35

Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 35, 00130 Helsinki
Arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema upea jugendtyylinen kivilinna Helsingin keskustan arvoalueella.

Kivilinna on sisä- ja ulkotiloiltaan peruskorjattu nykyaikaiseen toimistokäyttöön vuonna 2011 Helsingin kaupunginmuseon kanssa. Rakennuksen upea julkisivu ja historiaa henkivä portaikko ovat nykyisin suojeltuja kohteita. Kivilinnan ainutlaatuisissa puitteissa on vuokrattavissa 2 699 m² modernia ja arvokasta toimistotilaa, ja tilat ovat muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaisesti.

Kiinteistö sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kiinteistölle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Myös kaikki keskustan palvelut ovat lähietäisyydellä.

Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Korkeavuorenkatu sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kauppatorin, Esplanadin ja Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Lähimmät raitiovaunupysäkit ovat Kauppatorilla ja Kolmikulmalla. Kiinteistöllä on autopaikkoja sisäpihalla seitsemän kappaletta. Q-park Kasarmitorin ja Q-park Erottajan pysäköintilaitokset sijaitsevat aivan lähellä.

Palvelut

Ydinkeskustan kattavat palvelut.

Pysäköinti

Kiinteistöllä on autopaikkoja sisäpihalla seitsemän kappaletta. Q-park Kasarmitorin ja Q-park Erottajan pysäköintilaitokset sijaitsevat aivan lähellä.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 4. kerros

  Hyväkuntoinen monitilatoimisto tunnelmallisessa jugendlinnassa. Tilavat, valoisat ja korkeat huoneet.
  • Pinta-ala

   556 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimisto – 3. kerros

  Persoonallinen toimistotila tunnelmallisessa jugendlinnassa. Tilavat, valoisat ja korkeat huoneet.
  • Pinta-ala

   511 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 1. kerros

  Persoonallinen toimistotila jugendlinnassa. Tilavat huoneet antavat mahdollisuuden moneen käyttöön.
  • Pinta-ala

   346 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 4 556 m2 Vapaa Hyväkuntoinen monitilatoimisto tunnelmallisessa jugendlinnassa. Tilavat, valoisat ja korkeat huoneet.
Toimisto 3 511 m2 Vapaa Persoonallinen toimistotila tunnelmallisessa jugendlinnassa. Tilavat, valoisat ja korkeat huoneet.
Toimistotila 1 346 m2 Vapaa Persoonallinen toimistotila jugendlinnassa. Tilavat huoneet antavat mahdollisuuden moneen käyttöön.

Video

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Kaartinkaupunki, Korkeavuorenkatu 35, 00130 Helsinki